Rohang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Konsép rohang atawa ruang geus jadi perhatian para filusuf sarta élmuwan sapanjang sajarah manusa. Istilah ieu dipaké sacara béda dina sagala rupa widang ulikan, kawas filsafat, matematika, astronomi, psikologi, jsjbn., ku kituna hésé pikeun netepkeun hiji définisi universal anu écés sarta henteu kontrovérsial tanpa ningali konteks anu luyu. Aya ogé kahenteusapahaman ngeunaan naha rohang éta sorangan bisa diukur atawa mangrupa bagian tina sistem ukuran. Élmu sorangan nganggap yén rohang nyaéta hiji hijian dasar, nyaéta hiji hijian anu teu bisa didéfinisikan ku hijian séjénna.

Nulis.jpg

manéhna:Spatio