Rongga, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Rongga

Peta lokasi Kacamatan Rongga
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 113,12 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 56.108 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Rongga nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png