Rowobelang, Batang, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rowobelang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Kacamatan Batang

Rowobelang nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Batang, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg