Ruhut Sitompul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Ruhut Sitompul Demokrat.jpg
Ruhut Sitompul
Gumelar Indonésia Indonesia
24 Maret 1954 (1954-03-24) (yuswa 65)
Pacabakan Aktor
Advokat - Penasihat Hukum
Salaki/pamajikan Anna Rudhiantiana Legawati [1]
Murangkalih Christian Husein Sitompul [1]
Sepuh Humala Sitompul dan Surtani Panggabean

Ruhut Sitompul (gumelar di Médan, Sumatra Kalér, 24 Maret 1954; umur 65 taun) nyaéta saurang pangacara, aktor, jeung pulitikus Indonésia.[2] Ruhut Sitompul katelah salaku palakon inohong Poltak ti Tarutung di sinetron Gerhana.[2] Ruhut Sitompul ogé ngajabat salaku Pupuhu Déwan Pingpinan Puseur Partéy Démokrat.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg