Ryana Dea Maharani

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Ryana Dea
Nami keur lahir Ryana Dea Maharani
Gumelar Indonésia Bengkulu, Indonésia
7 Désémber 1989 (1989-12-07) (yuswa 29)
Pacabakan Aktris
Sepuh Tamini Lani
Siti Nurli

Ryana Déa Maharani (gumelar di Bengkulu, 7 Désémber 1989; umur 29 taun) katelah salaku Ryana Déa nyaéta saurang aktris Indonésia.[rujukan?]

Sinematografi[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Sinetron[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg