Sémpér Timur, Cilincing, Jakarta Utara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Sémpér Timur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Utara
Kacamatan Cilincing

Sémpér Timur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cilincing, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg