Lompat ke isi

Sérmen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas


Sérmen nyaéta kaulinan peperangan pabalad-balad bari maké pedang anu dijieun biasana tina awi. Saurang dianggap paéh upama sukuna ti tuur ka handap katoél ku pedang musuhna. Kitu saterusna nepikeun kabéh musuh paéh.

Palaturan[édit | édit sumber]

(seja diserat)