SMAN 1 Anjatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Anjatan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215984
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Raya Jenderal Ahmad Yani Km. 8 Kecamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Anjatan nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Jenderal Ahmad Yani Km. 8 Kecamatan Anjatan, Kalurahan/Désa Lempuyang Kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215984.


Alephbet Edu.png