SMAN 1 Anjatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Anjatan
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20215984
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Raya Jenderal Ahmad Yani Km. 8 Kecamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Anjatan nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Jenderal Ahmad Yani Km. 8 Kecamatan Anjatan, Kalurahan/Désa Lempuyang Kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215984.


Alephbet Edu.png