SMAN 1 Sukaraja (Bogor)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti SMAN 1 Sukaraja)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Sukaraja
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20231337
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Babakan Tumas, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Sukaraja nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Babakan Tumas, Kalurahan/Désa Cikéas Kacamatan Sukaraja, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231337.


Alephbet Edu.png