Saguling, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Saguling

Peta lokasi Kacamatan Saguling
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat Ishak Basri
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Saguling nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. kacamatan ieu diresmikan dina Bulan Oktober 2011 ku Bupati Bandung Barat, Abu Bakar, di Désa Cipangeran. Saguling mimitina bagian ti kacamatan Batujajar nu mibanda 16 désa namun karena aksesku sabab jalan ker nuju kantor camat Batujajar hese, jeung jauh sabab gudu ngaliwatan Waduk Saguling, jadi weh dimekarkeun wilayah Saguling ti kacamatan Batujajar. Camat Saguling, Ishak Basri, ngahareupkeunp kacamatan Saguling ini bisa lebih maju




Nuvola filesystems folder home.png