Sakai, Osaka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Sakai
Lokasi Sakai
Sakai aya di Osaka, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Kansai
Préfektur Osaka
Karakter fisik
Area 149,99 km² (57,9 sq mi)
Populasi (as of 1 Agustus 2011)
     Total 842.760
     Kapadetan Citakan:PD km2 to sq mi
Lambang
Tangkal Willow
Kembang Iris
Manuk Shrike
Symbol of Sakai
Bandera
Kantor Pamarentahan Sakai
Walikota Osami Takeyama
Alamat 〒590-0078
3-1 Minami-Kawaramachi, Sakai-ku, Sakai-shi, Osaka-fu
Nomer telpon 072-233-1101
Ramatloka resmi: City of Sakai

Sakai (堺市 [sakai -shi]), nyaéta kota nu panggedéna ka-2 di Préféktur Osaka sarta mangrupa kota palabuan. Kota ieu aya di kidul Osaka, di kota ieu ngalir susukan Yamato.

Referensi[édit | édit sumber]

Pranala luar[édit | édit sumber]

Citakan:Jepang


Citakan:Jepang-geo-stub