Sakai, Osaka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Sakai
Lokasi Sakai
Sakai aya di Osaka, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Kansai
Préfektur Osaka
Karakter fisik
Area 149,99 km² (57,9 sq mi)
Populasi (as of 1 Agustus 2011)
     Total 842.760
     Kapadetan Citakan:PD km2 to sq mi
Lambang
Tangkal Willow
Kembang Iris
Manuk Shrike
Symbol of Sakai
Bandera
Kantor Pamarentahan Sakai
Walikota Osami Takeyama
Alamat 〒590-0078
3-1 Minami-Kawaramachi, Sakai-ku, Sakai-shi, Osaka-fu
Nomer telpon 072-233-1101
Ramatloka resmi: City of Sakai

Sakai (堺市 [sakai -shi]), nyaéta kota nu panggedéna ka-2 di Préféktur Osaka sarta mangrupa kota palabuan. Kota ieu aya di kidul Osaka, di kota ieu ngalir susukan Yamato.

Referensi[édit | édit sumber]

Pranala luar[édit | édit sumber]

Citakan:Jepang


Citakan:Jepang-geo-stub