Sako Duo, Kayu Aro Barat, Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sako Duo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanKayu Aro Barat

Sako Duo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kayu Aro Barat, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Kayu Aro Barat, Kerinci


Gnome-home.svg