Salaman, Magelang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Salaman
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténMagelang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.08.01
Désa/kalurahan-

Salaman nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Magelang, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.