Samarinda Kalér, Samarinda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Samarinda Kalér

Peta lokasi Kacamatan Samarinda Kalér
Propinsi Kalimantan Wétan
Kota Samarinda
Camat ...
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan ... jiwa/km²
Kalurahan/désa ...

Samarinda Kalér nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Samarinda, Propinsi Kalimantan Wétan, Indonésia.




 

Kota Samarinda, Kalimantan Wétan

Kacamatan: Loa Janan Ilir | Palaran | Samarinda Ilir | Samarinda Kalér | Samarinda Kota | Samarinda Seberang | Samarinda Ulu | Sambutan | Sungai Kunjang | Sungai Pinang


Nuvola filesystems folder home.png