Samarinda Seberang, Samarinda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Samarinda Seberang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiKalimantan Wétan
KotaSamarinda
Lega... km²
Pangeusi... jiwa
Kapadetan... jiwa/km²
Kode Kemendagri64.72.02
Désa/kalurahan...

Samarinda Seberang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Samarinda, Propinsi Kalimantan Wétan, Indonésia.