Sambeng Kulon, Kembaran, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sambeng Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKembaran

Sambeng Kulon nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kembaran, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg