Sari Rejo, Medan Polonia, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Sari Rejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Polonia

Sari Rejo nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Polonia, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Polonia, Medan