Sarolangun, Sarolangun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sarolangun
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténSarolangun
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.03.03
Désa/kalurahan-

Sarolangun nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Sarolangun Citakan:Sarolangun, Sarolangun