Sasha Clements

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sasha Clements nyaéta aktris Kanada anu lahir 14 Maret taun 1990 di Toronto, Ontario.[1][2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. "Corbin Bleu Happy 24th Birthday to my beautiful baby Sash Clements". web.stagram. Corbin Bleu. March 14, 2014. Diakses tanggal March 14, 2014. 
  2. "Make a little space, To make a better place Toronto". Twitter. Sasha Clements. April 28, 2014. Diakses tanggal April 28, 2014. 
Nulis.jpg