Sawahjoho, Warungasem, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sawahjoho
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanWarungasem

Sawahjoho nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Warungasem, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg