Sawangan, Magelang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sawangan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténMagelang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.08.07
Désa/kalurahan-

Sawangan nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Magelang, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.