Sei Agul, Medan Barat, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sei Agul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Barat

Sei Agul nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Barat, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Barat, Medan


Gnome-home.svg