Sei Agul, Medan Barat, Medan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sei Agul
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Medan
Kacamatan Medan Barat

Sei Agul nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Barat, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Barat, Medan


Gnome-home.svg