Sei Bamban, Sei Bamban, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sei Bamban
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanSei Bamban

Sei Bamban nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Bamban, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sei Bamban, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg