Sei Kepayang Barat, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sei Kepayang Barat

Peta lokasi Kacamatan Sei Kepayang Barat
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sei Kepayang Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Asahan Citakan:Sei Kepayang Barat, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png