Sei Kepayang Timur, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sei Kepayang Timur

Peta lokasi Kacamatan Sei Kepayang Timur
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sei Kepayang Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Sei Kepayang Timur, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png