Sei Lumut, Panai Hilir, Labuhanbatu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sei Lumut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanPanai Hilir

Sei Lumut nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panai Hilir, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Panai Hilir, Labuhanbatu


Gnome-home.svg