Sei Priok, Tebing Tinggi, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sei Priok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanTebing Tinggi

Sei Priok nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tebing Tinggi, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tebing Tinggi, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg