Sei Putih Barat, Medan Petisah, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sei Putih Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Petisah

Sei Putih Barat nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Petisah, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Petisah, Medan