Sei Sentang, Kualuh Hilir, Labuhanbatu Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sei Sentang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanKualuh Hilir

Sei Sentang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kualuh Hilir, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kualuh Hilir, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg