Sekerak, Acéh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Sekerak, Aceh Tamiang)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sekerak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Tamiang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.16.12
Désa/kalurahan-

Sekerak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Tamiang, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Sekerak, Acéh Tamiang