Sekernan, Muaro Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sekernan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.05.02
Désa/kalurahan-

Sekernan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Muaro Jambi Citakan:Sekernan, Muaro Jambi