Seki, Gifu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Seki
関市
Lokasi Seki
Seki aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 472,84 km² (182,6 sq mi)
Lokasi 35°30′N 136°55′E
Lambang
Tangkal Cryptomeria
Kembang Chrysanthemum
Manuk Common Kingfisher
Kantor Pamarentahan Seki
Alamat 〒501-3894
3-1 Wakakusa-dōri, Seki-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0575-22-3131
Ramatloka resmi: Kota Seki

Kota Seki (関市 Seki-shi?) nyaéta salah sahiji kota ayana di Gifu, Jepang.

Kota ieu diadegkeun dina tanggal 15 Oktober, 1950.

Dina tanggal 7 Pebruari, 2005, kota-kota administrasi Horado, Itadori, Kaminoho, Mugegawa jeung Mugi, bagéan ti Distrik Mugi, dihijikeun jadi Kota Seki kiwari. Ku dihijikeun ieu, populasi ditaksir 94,911 tur kapadetanna 201 jiwa per km². Legana nyaéta 472.84 km².

Geografi[édit | édit sumber]

Wates kota jeung Distrik[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Lembaga atikan[édit | édit sumber]

Universitas, Colleges[édit | édit sumber]

  • Chubu Gakuin University
  • Chubu Gakuin College
  • Gifu University of Medical Science

SMA[édit | édit sumber]

  • SMA Seki
  • SMA Sekiuchi

Patalimarga[édit | édit sumber]

Kareta api[édit | édit sumber]

  • Nagaragawa Railway

Jalan Tol[édit | édit sumber]

  • Tokai-Hokuriku Expressway
  • Tokai-Kanjyo Expressway
  • National Route 156, 248, 418

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg