Sekip, Medan Petisah, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sekip
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Petisah

Sekip nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Petisah, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Petisah, Medan


Gnome-home.svg