Selacau, Batujajar, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Selacau
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Batujajar

Selacau nyaéta salasahiji désa di kacamatan Batujajar, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg