Sélajambé, Sukaluyu, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sélajambé
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Sukaluyu

Sélajambé nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaluyu, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg