Sélajambé, Sukaluyu, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sélajambé
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanSukaluyu

Sélajambé nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaluyu, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg