Selakkar, Munte, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Selakkar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanMunte

Selakkar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Munte, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Munte, Karo


Gnome-home.svg