Selandi, Payung, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Selandi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanPayung

Selandi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Payung, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Payung, Karo


Gnome-home.svg