Selat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Selat Gibraltar nu misahkeun Spanyol jeung Maroko sarta ngahubungkeun Sagara Méditerania jeung Samudra Atlantik

Selat nyaéta wewengkon pacaian nu relatif heureut nu ngahubungkeun dua bagéan pacaian nu leuwih gede, tur ku sabab éta ogé biasana perenahna aya di antara dua pabeungeutan daratan. Selat jieunan disebut terusan atawa kanal.


Gnome-globe.svg