Selayang Baru, Selesai, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Selayang Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSelesai

Selayang Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Selesai, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Selesai, Langkat


Gnome-home.svg