Lompat ke isi

Selopajang Timur, Blado, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Selopajang Timur
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Selopajang Timur
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBlado

Selopajang Timur nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Blado, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.