Semawung Daleman, Kutoarjo, Purworejo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Semawung Daleman
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tegah
KabupaténPurworejo
KacamatanKutoarjo

Semawung Daleman nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kutoarjo, Kabupatén Purworejo, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Citakan:Kutoarjo, Purworejo