Sembung, Banyuputih, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sembung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBanyuputih

Sembung nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banyuputih, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg