Sempakata, Medan Selayang, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sempakata
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Selayang

Sempakata nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Selayang, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Selayang, Medan