Serat Rama

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Serat Rama  
PanulisRaden Toemenggoeng Martanegara
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1900

Serat Rama (éjahan heubeul: Serat Rama) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya Raden Toemenggoeng Martanegara. Ieu buku munggaran medal taun 1900 dina wangun citak ku penerbit di Samarang.


Nulis.jpg