Serba Jadi, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Serba Jadi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.18.12
Désa/kalurahan-

Serba Jadi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Serdang Bedagai Citakan:Serba Jadi, Serdang Bedagai