Shōmei Yokouchi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Shōmei Yokouchi (横内 正明? babar taun 1942) nyaéta gubernur Préféktur Yamanashi, Jepang, munggaran kapilih taun 2007.[rujukan?] Saméméhna anggota Dewan Wakil Rakyat di Parlemen (legislatif nasional).[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]