Shahar Ginanjar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Shahar Ginanjar (gumelar di Purwakarta, Jawa Kulon, Indonésia, 4 Nopémber 1990; umur 26 taun[1]) nyaéta salah saurang pamaén bal ti Indonésia.[1] Ayeuna anjeunna minangka salah sahiji pamaén ti tim Persib Bandung jeung maén dina posisi panjaga gawang.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Biografi (diaksés 20-07-2012)


Football pictogram.svg