Shea Whigham

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Shea Whigham
GumelarFranklin Shea Whigham, Jr.
5 Januari 1969 (1969-01-05) (yuswa 51)
Tallahassee, Florida, A.S.
PagawéanAktor
Taun aktip1997–ayeuna

Franklin Shea Whigham, Jr. (gumelar 5 Januari 1969; umur 51 taun), langkung dikenal ku nami Shea Whigham, nyaéta saurang aktor Amérika Serikat anu paling dikenal ku peranna salaku Elias "Eli" Thompson dina séri drama HBO, Boardwalk Empire.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg