Shintaro Ishihara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Shintaro Ishihara (石原珍太郎?)
Gubernur Tokyo
Incumbent
Awal jabatan
1999
Anggota House of Councillors
Masa jabatan
1968 – 1972
Anggota House of Representatives
Masa jabatan
1972 – 1995
Daérah pamilihan Distrik kadua Tokyo
Katerangan lian
Gumelar 30 Séptémber 1932 (1932-09-30) (yuswa 83)
Jepang Tokyo
Partéy pulitik Liberal Democratic Party

Shintaro Ishihara (石原 珍太郎 Ishihara Shintarō?, babar 30 Séptémber 1932) nyaéta saurang pangarang, pulitikus Jepang tur gubernur Tokyo saprak taun 1999.[rujukan?] Di luar Jepang, kawentar nu tulisanna nu kontroversial ngeunaan etnik jeung rasis.[rujukan?]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[Commons:{{{1}}}|{{{1}}}]]

Citakan:Governors of Tokyo