Si Pucuk Kalumpang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Si Pucuk Kalumpang  
Panulis Ajip Rosidi
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2012

Si Pucuk Kalumpang nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2012 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg