Si Pucuk Kalumpang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Si Pucuk Kalumpang  
PanulisAjip Rosidi
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2012

Si Pucuk Kalumpang nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2012 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg